Double Vege Smash Burger

Double Vege Smash Burger -resepti ravintoloille. Resepti kehitetty yhteistyössä Arla Pron ja HKScanin kanssa.


10 annosta
  • 10 kpl Vaasan Street Food Craft Burger Poppy -hampurilaissämpylöitä
  • 20 kpl HK Vihreät vege pannupihvejä 60 g, irtopakaste
  • 0,05 kg amerikkalaistyylistä väkevää sinappia
  • 0,4 kg Arla Pro juustocrèmeä
  • 0,3 kg tomaattiviipaleita
  • 0,2 kg salaattisipuliviipaleita
  • 0,1 kg rucolaa
  • sinappia

  1. Leikkaa sipuli hienoksi silpuksi.

  2. Sulata pihvit jääkaapissa.

  3. Kuumenna parila lähes savuavan kuumaksi ja lisää siihen tilkka öljyä. Laita pihvit pannulle ja paina ne ohuiksi burgeriprässillä tai lastalla. Pihvin ja prässin väliin kannattaa laittaa leivinpaperia estämään pihvin tarttuminen työvälineisiin. Anna pihvien paistua rauhassa liikuttamatta niitä. Rapea paistopinta on tässä burgerissa kaiken a ja o.

  4. Noin 1-2 minuutin paiston jälkeen sivele pinnalle ohuelti sinappia. Käännä pihvit ympäri ja anna sinapin paahtua kevyesti, mausta ne suolalla.

  5. Laita päälle nokare juustocrèmeä.

  6. Kuumenna sämpylänpuolikkaat. Kokoa päälle salaatti, sipulit, pihvit ja rucola.