Chili Con Dog

Uunissa kuorrutettavat hot dogit chorizo-makkaralla, cheddarjuustolla ja papu-pekonikastikkeella vievät kielen mennessään. Kurkkaa lisää hot dog -reseptejä!


5 annosta

  • 5 kpl SBS Ranskan Hot Dog -sämpylöitä
  • 50 g sinappia
  • 5 kpl chorizo-raakamakkaraa
  • 300 g papu-pekonikastiketta
  • 150 g cheddar-juustoraastetta

Papu-pekonikastike;

  • 1 kpl sipuli hienonnettuna
  • 1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 300 g kypsiä papuja valutettuna
  • 500 g tomaattikastiketta
  • 80 g kypsää ja rapeaa pekonisuikaletta

 

  1. Halkaise sämpylät ja voitele ne sinapilla.
  2. Täytä sämpylät paistetulla chorizolla ja papu-pekonikastikkeella.
  3. Ripottele päälle cheddar-juustoraastetta ja kuorruta uunissa 200 asteessa 5 min.

Papu-pekonikastike:

  1. Freesaa sipuli, valkosipuli ja pavut tilkassa öljyä.
  2. Kaada joukkoon tomaattikastike ja keitä noin 10 min.
  3. Lisää pekonit.