Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Chili Con Dog
Uunissa kuorrutettavat hot dogit chorizo-makkaralla, cheddarjuustolla ja papu-pekonikastikkeella vievät kielen mennessään. Kurkkaa lisää hot dog -reseptejä!
5 annosta
- 5 kpl SBS Ranskan Hot Dog -sämpylöitä
- 50 g sinappia
- 5 kpl chorizo-raakamakkaraa
- 300 g papu-pekonikastiketta
- 150 g cheddar-juustoraastetta
Papu-pekonikastike;
- 1 kpl sipuli hienonnettuna
- 1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 300 g kypsiä papuja valutettuna
- 500 g tomaattikastiketta
- 80 g kypsää ja rapeaa pekonisuikaletta
- Halkaise sämpylät ja voitele ne sinapilla.
- Täytä sämpylät paistetulla chorizolla ja papu-pekonikastikkeella.
- Ripottele päälle cheddar-juustoraastetta ja kuorruta uunissa 200 asteessa 5 min.
Papu-pekonikastike:
- Freesaa sipuli, valkosipuli ja pavut tilkassa öljyä.
- Kaada joukkoon tomaattikastike ja keitä noin 10 min.
- Lisää pekonit.