Brasilialainen kanapata

Heittäydyimme yhdessä Arla Pron ja HKScanin kanssa erilaisten makumaailmojen vietäväksi ja kehitimme innostavia, helposti toteutettavia Street Food -reseptejä. Kokeile ja rakenna katuruoan ympärille houkutteleva kokonaisuus myös esillepanon avulla.


10 annosta
  • 0,100 kg rypsiöljy
  • 1,000 kg sipuli
  • 1,500 kg porkkana, kuorittu
  • 0,800 kg paprika, punainen
  • 3,000 kg vesi
  • 1,000 kg riisi
  • 1,000 kg tomaattimurska
  • 0,050 kg valkosipulimurska
  • 0,020 kg paprikajauhe
  • 0,030 kg kanaliemijauhe
  • 3,000 kg maissi, säilyke
  • 1,000 kg Kariniemen Kananpojan paistisuikale, miedosti suolattu

Sriracha Crème Fraîche

  • 0,230 kg Arla Pro Crème Fraîche, laktoositon
  • 0,025 kg sriracha-kastike
  • 0,003 kg suola
  • 0,001 kg mustapippuri

  1. Kuullota sipuli ja kasvikset öljyssä.
  2. Lisää vesi, riisi, tomaattimurska ja mausteet.
  3. Hauduta lähes kypsäksi.
  4. Lisää valutettu maissi ja kypsä broileri.
  5. Hauduta kypsäksi.
  6. Koristele korianterilla ja tuoreella chilillä.
  7. Tarjoa lisäkkeenä tuoresalaattia ja sriracha crème fraîchea.
  8. Voit lämmittää Vaasan Perunarieskoja lisukkeeksi uunilla tai pannulla.