Vaasan Pullataikina 10x900g

Tuotenumero: 70682
Paino (g): 900
GTIN: 06408180732263
Customs Clearance Code: 19012000

70682
Vaasan Pullataikina on herkullisen kardemummainen nostattamaton taikina, josta syntyy monenlaisia pullia tarjolle. Se leivotaan valmiiksi 900 gramman levyiksi, joista saa leikattua sopivia paloja, joita sitten muotoillaan, täytetään, voidellaan ja paistetaan oman maun mukaan. Pullataikinasta saa leivottua pullapitkoja, erikokoisia pullia sekä vaikkapa munkkeja uppopaiston kautta. Saat käteviä reseptejä pullatuunauksiin reseptipankistamme. Pullataikina antaa mahdollisuuden ottaa käyttöön oman henkilökunnan luovuutta makeissa leipomotuotteissa - siitä syntyy niin monenlaista. Kuluttajat pitävät kotikutoisesta ulkonäöstä ja aidoista mauista, joten pullataikinan avulla saat yhdistettyä ammattileipurien takuuvarman taikinan sekä oman henkilökunnan innon ja asiakaskunnan tuntemuksen mielenkiintoisiksi tuotteiksi. Sesonkeihin saa myös leipomovalikoimaa helposti, kun ei tarvitse aina tilata erilaisia kausituotteita, vaan samasta taikinasta syntyy esimerkiksi rahkapullat pääsiäiseen ja jouluiset tuunaukset talveen.

Varastointi ja käsittely:

Säilytetään -18°C tai alle.

Sulata 2,5 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Muotoile ja nostata 30–60 min nostatuskaapissa (37–39°C, r.H. 75–85%) tai 2 h huoneenlämmössä. Paista 180°C 12–15 min.

Säilyvyys (kk):

8,5

Ravintoarvo per 100g

  • Energia, kcal 284 kcal
  • Energia, kJ 1198 kJ
  • Rasva 6 g
  • - josta tyydyttynyttä 2.6 g
  • Hiilihydraatit 49 g
  • - joista sokereita 12 g
  • Ravintokuitu 3 g
  • Proteiini 7.6 g
  • Suola 0.51 g
  • Laktoosi (g / 100g) 0
Ainesosat

VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: EU), vesi, sokeri, kasvirasva ja –öljy (palmu, rapsi), hiiva, VEHNÄGLUTEENI, kardemumma, suola, emulgointiaine (E472e), aromi, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, maitoa, mantelia.
Allergeenit:

Vehnä

,

Gluteenia sisältävät viljat

.
Saattaa sisältää pieniä määriä:

Kananmuna

,

Maito

,

Manteli

,

Pähkinät

.
Valmistusmaa: Viro
Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä!