Vaasan Pizzapohja 60x160g

Tuotenumero: 23028 Paino (g): 9600
GTIN: 06437005051579

Vaasan Pizzapohja taipuu moneen. Esikaulittu pohja avataan helposti käsin tai kaulitaan. Tästä raakapakasteesta leivot omin käsin herkullista ja juuri omanlaistasi pizzaa, säästäen kuitenkin aikaa ja niska-hartiaseutua verrattuna pizzapullan työstämiseen tai alusta asti leipomiseen. Kysyntään reagoiminen ja hävikinhallinta on helppoa näiden pohjien kanssa, koska voit joko sulattaa 30-60 minuuttia huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä huolellisesti peiteltynä. Esikaulitun pohjan halkaisija on 17 cm ennen avaamista yhden hengen pizzan kokoon. Tiesitkö, että pohjasta syntyy näppärästi lankkupizza, kun venytät sen pitkänomaiseksi? Kurkkaa leivontavideoistamme, kuinka näppärästi saat avattua useamman pohjan kerralla!

Varastointi ja käsittely:

Säilytetään -18°C tai alle.

Sulata 30–60 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä peiteltynä. Kaulitse tai avaa käsin pohja sopivan kokoiseksi. Täytä haluamillasi täytteillä ja paista 250°C.

Ainesosat

VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: EU), vesi, kasvirasva (palmu, rapsi), jodioitu suola, hiiva, emulgointiaine (E472e), aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, kananmunaa, mantelia.

Sisältää allergeeneja:

Allergeenit:

Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat

Saattaa sisältää pieniä määriä:

Kananmuna, Maito, Manteli

Valmistusmaa: Viro

Säilyvyys (vrk):

240

Ravintoarvo per 100g


  • Energia, kcal 285 kcal
  • Energia, kJ 1200 kJ
  • Rasva
    - josta tyydyttynyttä
    5.1 g
    1.8 g
  • Hiilihydraatit
    - joista sokereita
    49 g
    0.3 g
  • Ravintokuitu 3.9 g
  • Proteiini 8.7 g
  • Suola 1.2 g

Tukkukoodit


  • Kespro 21910687
  • Metro-tukku 6437005051579
  • Valio Aimo 525329
  • Patu 100074
Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä!