Vaasan Kotiuunin Salami-chilipasteija on lihapasteijaskenen tymäkkä yllättäjä. Rouheiseen lehtitaikinaan on leivottu kotimaista salamia ja aavistus tulista chilin potkua. Tämä pasteija on maukas välipala!
Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 15 minuuttia. Paista 15-17 minuuttia 200 °C:ssa kunnes pinta on kauniin ruskea. Voit myös halutessasi paistaa tuotteet jäisinä. Pidennä tällöin paistoaikaa hieman.
Ravintoarvo per 100g
-
Energia, kcal
295 kcal
-
Energia, kJ
1234 kJ
-
Rasva
13 g
-
- josta tyydyttynyttä
6.2 g
-
Hiilihydraatit
34 g
-
- joista sokereita
3.1 g
-
Ravintokuitu
3.4 g
-
Proteiini
8.7 g
-
Suola
1.1 g
Ainesosat
Allergeenit: Maito
,
Kananmuna
,
Gluteenia sisältävät viljat
.
Saattaa sisältää pieniä määriä: Soija
,
Manteli
,
Pähkinät
.
Valmistusmaa: Suomi