Perinteinen lihatäytteinen pasteija. Vaasan Kotiuunin Lihapasteijassa on kunnolla täytettä ja juuri sopivan rapea kuori. Kuluttajapakatut Vaasan Kotiuunin pakastetut leipomotuotteet toimivat erinomaisesti arjen välipaloina. Me autamme mielellämme kiinnostavan pakastealtaan valikoiman suunnittelussa!
Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Laita pasteijat pellille ja anna sulaa n. 30 min. Voitele halutessasi kananmunalla tai vedellä. Paista 200°C uunissa n. 20 min kunnes pinta on kauniin ruskea. Tuotteet voi myös paistaa jäisinä, jolloin paistoaika on pidempi.
Ravintoarvo per 100g
-
Energia, kcal
408 kcal
-
Energia, kJ
1697 kJ
-
Rasva
29 g
-
- josta tyydyttynyttä
12 g
-
Hiilihydraatit
29 g
-
- joista sokereita
0.4 g
-
Ravintokuitu
2.5 g
-
Proteiini
6.5 g
-
Suola
1.2 g
Ainesosat
Allergeenit: Soija
,
Gluteenia sisältävät viljat
.
Saattaa sisältää pieniä määriä: Kananmuna
,
Maito
,
Manteli
,
Pähkinät
.
Valmistusmaa: Suomi