Myllyn Paras Pinaatti-feta pasteija on herkullinen pinaatti-fetatäytteinen lehtitaikinasta muotoiltu pasteija. Pasteijoiden päälle voi ripotella esimerkiksi kuminaa tai unikonsiemeniä tai pasteijat voi paistaa sellaisenaan. Sopii mainiosti pikkusuolaiseksi tarjottavaksi.
Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään alle -18 tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Pasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Laita pasteijat pellille ja voitele halutessasi munalla. Pasteijoiden päälle voi ripotella kuminaa, unikonsiemeniä tms. tai pasteijat voi paistaa sellaisenaan. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min.
Ravintoarvo per 100g
-
Energia, kcal
275 kcal
-
Energia, kJ
1151 kJ
-
Rasva
18.9 g
-
- josta tyydyttynyttä
8.8 g
-
Hiilihydraatit
19.3 g
-
- joista sokereita
0.8 g
-
Ravintokuitu
3 g
-
Proteiini
5.6 g
-
Suola
1.05 g
-
Laktoosi (g / 100g)
< 0.01
Ainesosat
Allergeenit: Kananmuna
,
Maito
,
Gluteenia sisältävät viljat
,
Vehnä
.
Saattaa sisältää pieniä määriä: Soija
.
Valmistusmaa: Suomi